...
Autosadelmager
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Velkommen
Autosadelmager

Er du fingerfærdig og har du lyst til at arbejde med interiør til biler, lastbiler, busser, både, tog og fly, eller sæder til motorcykler, så er du med autosadelmageruddannelsen på rette vej.

Som autosadelmager får du rig lejlighed til at demonstrere din sans for former og farver og dine kreative evner. Samtidig lærer du om sikkerhed og anatomi, der gør køreturen, flyturen eller sejlturen til en behagelig oplevelse. 

Autosadelmageruddannelsen er nært beslægtet med møbelpolstreruddannelsen, og du vil opleve, at elever fra de to hold har fælles undervisning i flere fag. Du får brug for både hænderne og hovedet, når du for eksempel arbejder med modeller, der sikrer, at sæderne er anatomisk korrekte, og du kan også komme til at arbejde med mere specielle ting som læderindtræk, kalecher og presenninger.

I løbet af din uddannelse får du mulighed for at arbejde med mange forskellige materialer - skum, plast, læder og forskellige tekstiler. Det giver dig et godt kendskab til materialer, komfort og holdbarhed. Du kommer til at sy, både i hånden og på maskine, men får også brug for limsprøjter og hæftemaskiner.

Måske er det din drøm at restaurere din egen eller vennernes bil eller motorcykel. Det lærer du som autosadelmager. Du kan også komme til at arbejde med at beklæde lastbilkabiner, tog, skibe eller fly.

Mange autosadelmagere bliver selvstændige med eget firma. Kun fantasien sætter grænserne for det arbejde, du kan udføre for dem, der får gavn og glæde af det.
Nyheder
Kontakt
Skive Tekniske Skole - Træ

Billedgalleri
Billeder af deltagere fra Skive Tekniske Skole ved DM i Skills i København, januar 2015.
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes