...
Bygningssnedker
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Bygningssnedker


Som bygningssnedker får du en alsidig uddannelse. Den ene uge er det måske en villa, hvor alle vinduer skal udskiftes. Næste uge er det måske en ny modebutik, der skal have opsat flotte vægpaneler og salgsvitriner. Som bygningsnedker kommer du også til at arbejde med renovering og byfornyelse.

Du kan også komme til at fremstille karme, døre og vinduer til huse. Herudover kan du komme til at lave forskelligt inventar, for eksempel trapper, håndlister og indbyggede skabe.

Arbejdet foregår ofte på værkstedet, og der anvendes et væld af maskiner. Når emnerne er klar, skal de opsættes og tilpasses ude i byggeriet. Det kan for eksempel være i kontorbygninger, boligkomplekser, villaer, fabriksejendomme og meget mere, for du vil som bygningssnedker komme vidt omkring.

Krav til dig som bygningssnedker

  • Du skal have folkeskolens 9. eller 10. klasse
  • Du skal have sans for finish
  • Du skal have sans for detaljer
  • Du skal have kunne arbejde nøjagtigt
Download filer
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes