...
Maskinsnedker
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Velkommen
Maskinsnedker

Vi bruger alle sammen møbler hver dag. Som maskinsnedker kan det blive dit job at producere de borde, stole og sofaer, vi hver dag sidder på og ved, men også døre og gulve er et produkt fra maskinsnedkerens hånd. 

Maskinsnedkerfaget er et højt specialiseret fag med træet i centrum. Der er god brug for dine evner i en branche, hvor den internationale konkurrence er hård, og der er rift om medarbejdere, der både kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt.

Som maskinsnedker er det dig, der udskærer og forarbejder det træ til møbler og bygningsemner, som bygnings- og møbelsnedkerne skal bruge i deres arbejde. Du spiller derfor en vigtig rolle i fremstillingen af alle typer kvalitetsprodukter i træ, hvad enten der er tale om døre og vinduer, borde og stole eller køkkener og kommoder.

Under uddannelsen kommer du til at lære om træ som naturmateriale, om bearbejdningsformer, maskiner og værktøjer, om produktudvikling, konstruktion, design og om it.

Du lærer at slibe, høvle og fræse ved hjælp af højteknologiske maskiner, og du får lært hvad både CNC og 3D CAD/CAM står for i forbindelse med it-styret design og fremstilling. Du lærer både at planlægge et helt produktionsforløb, at stille maskinerne op til produktionen, at vælge værktøjerne og at programmere maskinerne. Som maskinsnedker står man med et stort ansvar for den videre produktion, så uddannelsen stiller store krav til din omhu og præcision.

Du kan blive maskinsnedker med speciale i enten døre og vinduer eller møbler.

Nyheder
Kontakt
Skive Tekniske Skole - Træ

Billedgalleri
Billeder af svendene og deres usædvanlig flotte svendestykker. Der blev givet to sølvmedaljer til svendeprøven.
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes