...
Møbelsnedker
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Møbelsnedker


Dansk møbeldesign er kendt og værdsat verden over, og som møbelsnedker vil du være med til at producere møblerne med den rette håndværksmæssige finish.

Træet er udskåret og tilpasset, når du som møbelsnedker går i gang. Skal træets fineres, starter du arbejdet med pålimning af ædeltræ. Derefter samler du møblet med tapper, beslag og lim. Derefter behandler du overfladen med lak eller bejdse. Og til slut sætter du eventuelle beslag på.

Hvis du kommer til at arbejde på en større virksomhed, vil du ofte være med til at fremstille mange eksemplarer af samme møbel. Det kan for eksempel være borde, stole og skabe. Men hos de fleste møbelsnedkere, produceres der kun få slags møbler. Og arbejdet er normalt ret specialiseret.

Som møbelsnedker får du et håndværksmæssigt udfordrende job, hvor du får mulighed for at skabe noget kreativt., for eksempel et nyt møbel.

Krav til dig som møbelsnedker

  • Du skal have sans for finish.
  • Du skal have sans for detaljer.
  • Du skal kunne arbejde nøjagtigt.
Download filer
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes