...
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

IT


Lige meget hvilken uddannelse, du vil have, så kommer du med garanti til at arbejde meget med en computer. Og du skal ikke være nervøs. Er du ikke vant til at arbejde med sådan en tingest, sørger vi selvfølgelig for at sætte dig godt i gang.

På nogle uddannelser kommer du til at tegne i fantastiske programmer som AutoCAD og Solidworks. På andre uddannelser arbejder du måske med matematikprogrammet Mabel eller PC-Schematic, som elektrikerne bruger. Og programmer som Word og Excel, vil du næsten helt sikkert lære at kende ganske godt.

Alle vores elever på HTX tager deres egen computer med i skole. Det er der efterhånden også mange på de andre uddannelser, der gør, men ellers kan du låne en computer på skolen. Og hvis du har problemer med din computer, så hjælper vi dig gerne med at få løst problemet.

Du behøver heller ikke være nervøs for at skulle anskaffe og installere en masse programmer, for vi arbejder virtuelt, hvilket betyder, at du logger dig på skolens netværk, og så får du alle de programmer stillet til rådighed, som du skal bruge. Det er noget smart noget, der hedder VDI.

Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes