...
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Mentor


En mentor er en voksen du kan snakke med, hvis du har særlige udfordringer for at gennemføre din uddannelse.

Mentor tilbyder dig samtaler, som tager udgangspunkt i DIG, og hvad du går og bøvler med i hverdagen, og hvordan det eventuelt påvirker dit uddannelsesforløb. For eksempel: Tristhed, mistet lysten til uddannelsen, ensomhed, misbrug, angst, depression, kæresteproblemer og kærestesorg, koncentrationsbesvær. Det var blot et udpluk. Du vil ikke blive ladt alene med dit bøvl, før du er på rette spor igen!

Har du en kammerat på skolen, som du er bekymret for, så følg din kammerat op i Studiecentret eller kontakt mentor mellem kl. 8.00 og 9.00 på tlf. 4042 0941.

Ud over mentoren i Studiecentret har vi to mentorer, Bente Underbjerg og Kirsten Døhr Zobbe, på Erhvervskollegiet.

Mentorerne har mange års pædagogisk og psykologisk erfaring med udviklingssamtaler. Og de har erfaring med unge, hvor diagnoser som ADHD, ADD, Asperger, Autisme, m.fl. kan være en udfordring i et uddannelsesforløb.

Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes