...
Praktik i udlandet
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Praktik i udlandet


Hvis du er ambitiøs, har du som lærling mulighed for at tage en del af din praktiktid i en virksomhed i udlandet. Skolen kan være behjælpelig med at arrangere et praktikophold i udlandet, så du kan få mere erfaring og udvide din horisont. Du får fuld løn og rejse ud og hjem betalt. Denne fantastiske ordning for lærlinge og virksomheder skyldes Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, AUB.

I de senere år har elever her fra skolen været i så forskellige lande som Hawaii, Frankrig, England og Sverige, så mulighederne er mange. Det samme er udfordringerne, for du vil komme til at opleve et fremmed land indefra. Og du vil sikkert opdage, at det ikke nødvendigvis er alle ting, man gør som herhjemme.

Kontakt skolen

Synes du og din virksomhed, at det kunne være spændende, så er det eneste I skal gøre at kontakte Skive Tekniske Skole, så skal vi nok hjælpe med kontakten og papirarbejdet.

Hvis du ikke har en uddannelsesaftale, har du mulighed for at opnå din erhvervsfaglige praktik i udlandet og dermed alligevel få din uddannelse. Dette er måske knap så attraktivt, for du skal jo have noget at leve af. Men igen, kontakt os og lad os undersøge, hvad der kan lade sig gøre.

Du kan læse mere om ordningen her.

Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes