...
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Svendeprøve maskinsnedker


Inden din uddannelse til maskinsnedker er færdig, skal svendeprøven klares. Svendeprøven består af en teoretisk og en praktisk del, og den teoretiske prøve består af en skriftlig prøve.

Praktisk prøve

Du skal sammen med din praktikvirksomhed finde frem til din svendeprøveopgave. Det er en projektsvendeprøve, og du skal selv designe opgaven.

Den praktiske prøve har en varighed på 112 klokketimer, og indholdet kan være CNC, skabelonfræsning, kontrasamling og gerring-/smigsamling. Opgaven skal leveres samlet og overfladebehandlet, og prøvestykker af samlinger skal vedlægges.

Teoretisk prøve

Du skal udføre en teoretisk prøve, som består af skriftligt stillede spørgsmål.

Dokumentation

Du skal udarbejde dokumentation i form af en produktrapport. Rapporten skal indeholde en afvigerapport, en beskrivelse af det daglige arbejde med produktrapport og den praktiske opgave.

Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes