...
Teknisk designer
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Velkommen
Teknisk designer

Uddannelsen til teknisk designer giver en grundlæggende viden om de opgaver, der skal løses, når man planlægger at bygge eller producere noget. Du lærer at undersøge, beregne, designe og konstruere.

Alt efter din praktikpladsaftale vælger du at afslutte uddannelsen som teknisk designer inden for inden for bygge og anlæg eller som teknisk designer inden for industriel produktion.

  • Som teknisk designer inden for bygge og anlæg beskæftiger du dig med fremstilling af teknisk dokumentation, fremstilling af arbejdstegninger, salgspræsentation og måske opgaver i byggeprojekter.
  • Som teknisk designer inden for industriel produktion beskæftiger du dig med at fremstille teknisk dokumentation, beregne konstruktioner til produktion og måske deltage i projekter med at planlægge en produktion. 

Da du sidder meget ved computeren og ofte er i nærheden af byggepladser eller maskiner i industrien, skal du være opmærksom på dit arbejdsmiljø. En vigtig del af arbejdet er også at kunne samarbejde.

 

Nyheder
Kontakt
Skive Tekniske Skole - Træ

Billedgalleri
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes